Mijn lijst met blogs

woensdag 30 november 2011

Nog één nachtje slapen



Nog één nachtje slapen en dan verloot ik de Born to Quilt agenda.
Heb je je nog niet opgegeven en wil je toch kans maken op deze leuke give-away? Het enige wat je hoeft te doen ik je aanmelden als volgster van dit blog en mij een email te sturen met je adres. Morgenavond trek ik een lootje uit de pot, wie weet...... win jij hem!

zondag 27 november 2011

Nieuwe aanwinsten van vandaag

Vanmorgen ben ik naar de open dag van de groothandel geweest en heb ik weer leuke stofjes ingekocht. Gelukkig was ik vroeg, van deze leuke promopacks heb ik de laatste kunnen bemachtigen! Promopacks zijn 42 lapjes van een hele stofserie va Moda, allemaal verschillende lapjes van 12,5 x 12,5 cm. Straks zet ik ze in mijn webwinkel, daar is een indruk te zien van de verschillende stofjes die er in zitten.


Ook snoezige berenboekjes meegenomen, voor de schoencadeautjes.
De rol stof is van Lecien, van de Antique Rose collection.

dinsdag 22 november 2011

Handige speldenring


Bij de opening van het atelier heb ik pakketjes uitgedeeld voor deze handige speldenring. Ooit heb ik zo'n ring gekregen bij een quiltbee, en ik gebruik hem altijd! Na eens goed te hebben gekeken hoe het in elkaar zat, heb ik daar pakketjes van gemaakt met materiaal en beschrijving. Van deze handige pakketjes heb ik er nog een flink aantal over, vandaar dat ik bij de komende open dagen (op zaterdagmiddag 26 en woensdagmiddag 30 november) deze leuke pakketjes uitdeel aan elke bezoekster van het atelier.
Voor routebeschrijving en openingstijden klik hier




Demonstratie patchwork mallen

In de kerstvakantie op woensdag 28 december en woensdag 4 januari, organiseer ik van 10 - 12.30 uur, een demonstratie over patchwork mallen van Busy Fingers. Hexagonnen, six pointed stars, floral Lanterns, baby blocks, Dresden plate, Pie and Tarts, diverse vormen komen aan bod. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel wil ik graag weten of je komt. Opgeven kan via info@atelierhartendief.nl





zaterdag 19 november 2011

Palet met 15 kleuren Shadowplay



Deze week heb ik aangekeken tegen de rollen stof van Maywood, daar had ik het al in mijn vorige berichtje over gehad. Ik ben gek op de warme kleuren van de Shadowplay, en vooral de combinaties zijn mooi. Vanmorgen ben ik gaan snijden, altijd een flinke klus! Ik heb er 3 setjes van 5 halve fat quarters van gesneden, in geel-rood, lila-blauw en groen. De setjes zijn afzonderlijk voor € 9,75 te koop en de 3 setjes samen, 15 kleurtjes dus voor € 28,50
Ben je geinteresseerd, klik hier.

Verder heb ik al een heleboel deelneemsters aan de loterij voor de born to quilt agenda binnen gekregen, aanmelden kan nog tot 1 december.

vrijdag 11 november 2011

Verloting "Born to quilt"agenda

Op 1 december verloot ik onder de volgsters van mijn blog een "Born to Quilt"agenda. Het is een enige agenda ter waarde van € 17,50. Ik vraag je naam en adres te mailen omdat bij de vorige verloting ik 2 van de 4 stoffenpakketjes niet kon verturen. Wanneer die winnaressen zich voor 1 december niet melden, verloot is die pakketjes ook onder de inzenders.

Wat moet je doen? Je wanneer je dat nog niet hebt gedaan aanmelden op mijn blog, en mij een email sturen met je naam en adres via contact , te vinden bij mijn profiel.

Vandaag heb ik ook de Secret Santa lootjes getrokken en verstuurd. Ik hoop dat er leuke verrassingen verstuurd gaan worden!

Vandaag heb ik ook weer les gegeven in mijn nieuwe atelier. Heerlijk om in die ruimte de quiltsters te ontvangen! Ook kreeg ik vandaag 20 rollen Shadowplay quiltstof van Maywood binnen. Het zijn prachtige warme kleuren, hier  te vinden bij de serie 513. De stoffen heb ik ingekocht voor mijn nieuwe blok van de maand, die ik in januari hoop te starten. Op de foto zie je een deel van die stoffen.
Omdat ik voldoende heb ingekocht zijn de stoffen ook via de webwinkel te koop vanaf 10 cm hele breedte.

donderdag 10 november 2011

laatste kans voor secret santa

Moegen ga ik lootjes trekken voor "quilterige"secret Santa. Heb je nog zin om mee te doen, stuur mij dan vanavond nog een email.

De bedoeling is om voor iemand ter waarde van 15 euro een cadeautje te vrzorgen.

Groetjes Marijke

dinsdag 8 november 2011

Nog enkele plaatsen vrij

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de workshops die binnenkort georganiseerd worden.
Wanneer je zin hebt om te komen, kijk op de website of neem contact met mij op met e-mail.
De workshops geef ik in Almen, dat ligt tussen Lochem en Zutphen. Er is ruime parkeergelegenheid en vanaf het station Zutphen stopt bus 54 op een steenworp afstand van het atelier.
Schikt een dag of dagdeel niet, dan is het misschien mogelijk om aan te sluiten bij een andere workshop. Voor een routebeschrijving kijk hier



-        Zaterdagochtend 26 november Tilda kerst stitchery

-        Woensdag 7 december Jellyroll quilt, (hele dag)

-        Woensdagochtend 14 december Verrassingsochtend

-        Vrijdag 6 januari Cosy Cats, (hele dag)

-        Kerstengel of kerstman (dagdeel naar keuze)

-        Krans met zakjes (dagdeel naar keuze)


Ook organiseer ik voor groepen van 6 - 30 personen verrassingsworkshops gecombineerd met een High Tea. Tot 8 personen in mijn atelier, voor grotere groepen op een mooie andere locatie in de buurt. Voor info klik hier

Ook is mijn atelier weer open op:

Woensdag 16 november 13:00h - 16:00h
Zaterdag 26 november 13:00h - 16:00h
Woensdag 30 november 13:00h - 16:00h

Dames die meedoen met het blok van de maand, hoe gaat het?
Ik ben erg benieuwd, heb al wel wat resultaten gezien bij cursisten maar nog niet van de bloggers.
In het atelier hangt het eindresultaat. Wil je weten hoe de quilt wordt, kom dan maar eens langs.
Op dit moment zit ik al volop in het ontwerpen en voorbereiden van mijn nieuwe blok van de maand, ook erg leuk ;-)

Groetjes Marijke